70% av norske husstander fyrer med ved, og en stor andel som hovedvarmekilde.

For de som har tilgang til rimelig eller gratis ved, vil kombinasjonen sol og ved i et godt dimensjonert FlexiHeat-anlegg både være svært økonomisk, praktisk og miljøvennlig. Strøm- og fyringskostnader blir nærmest eliminert med denne kombinasjonen.

Vi har valgt å satse på enkle, solide vedkjeler med høy virkningsgrad på 91%, stort vedinnlegg, enkelt og rimelig vedlikehold, sikker drift og lang levetid. Orlan Super er helt i toppen på alle disse punktene og, kombinert med svært gunstig pris, gir disse svært god inntjening og fyringsøkonomi. Orlan-kjelene leveres i 18, 25, 40, 60 og 80 kw størrelser. Stort vedinnlegg ift effektnivå gir lang brenntid og kombinert med modulerende drift helt ned til 40% med høy virkningsgrad senkes kravene til store akkumulatorvolumer betraktelig sammenlignet med andre vedkjeler.

Vær oppmerksom på at akkumulatorvolum og vedkjelens størrelse bør uansett bør beregnes individuelt etter samlet varmebehov, type varmesystem og ikke minst ønsket fyringsmønster.Orlan Super fra Kr 24.995,-!


Eksempel sol-ved FlexiHeat-anlegg
Kr 99.900,- ink mva!
Pakketilbudet inneholder:

Flexi Midi Solvarmepakke
Orlan Super 25
Laddomat 21-60
Dalatanken 750-3i teknikktankk
Dalatanken slavetank 750-0i
180 liter ekspansjonskar

Koblingsskjema

Diverse ventiler, rør, koblinger og annet tilleggsutstyr kan tilbys som utvidet pakke etter nærmere samtale.


For hustander uten fyrrom, men med vanlig vedfyring i stua har vi et bredt utvalg av diverse peisovner med vannkappe. Disse finnes både som frittstående modeller og for innbygging.

Våre mest populære modeller er Caron Aqua, Scan-line Aqua 580, Sorbas, Mila og Oliwia. Disse finnes normalt på lager for rask levering!